Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Marcel

Pages: [1]
1
Algemeen forum / Re: Probleem met inloggen in account
« on: 08 Jul 2020, 01:21:15 »
Vele maanden later kan ik nog steeds niet in mijn account inloggen...
Als die Goegel recaptcha shit, op mijn computer, wÚl op andere websites tevoorschijn komt maar alleen bij CC niet, aan wat kan dat dan liggen????

2
Algemeen forum / Probleem met inloggen in account
« on: 14 Nov 2019, 01:50:20 »
Goedendag,

Met welke browser doen jullie een geslaagde inlog in je account?
Ik gebruik de browsers Firefox en PaleMoon, allebei met de NoScript add-on en met beide lukt het niet, ook niet nadat ik alle scripts op de pagina heb toegestaan en tevens third party cookies plaatsen heb toegestaan, omdat die Goegel recaptcha shit in de rechter onderhoek niet meewerkt en ik daardoor een foutmelding krijg.
Het is toch belachelijk dat ik de beveiligingsdrempel van mijn browser moet verlagen en spyware van o.a. tawk.to moet toestaan omdat CC reageert met: "Dit hebben we ge´mplementeerd voor de veiligheid van onze gebruikers."

3
Bedankt !   Dit is een goede optie.

4
Dit om te voorkomen dat de gegevens door onbevoegden gelezen kunnen worden en eventueel per ongeluk veranderd.

5
Ik vind Sipdroid een mooie app, hij kan de gesprekken ook opnemen.
Verder kan je er 2 accounts in kwijt. Met een BP nummer werkt hij perfect, maar met mijn CC nummer gaat hij 1 keer kort over en lees ik: codecs incompatible.  Vind ik ergens vreemd want als ik de 3CX Phone app gebruik voor CC werkt het wel terwijl 3CX enkel de audio codecs GSM, G.711a en G.711u gebruikt. Stel ik deze 3 audio codecs in in Sipdroid dan krijg ik steeds weer die foutmelding: codecs incompatible !
Gek word ik er van.

6
Technisch forum / Re: timeout (408) Bria tijdens registreren
« on: 25 Sep 2013, 03:34:02 »
Ongelooflijk dat er nog steeds mensen dat nep Internet van KPN hebben met alle problemen die je bij die Koninklijke Prutsers Nederland kan verwachten. Ga toch naar een echte provider zoals Versatel/Tele2. Neem alleen Internet en porteer je KPN nummer naar CC.  Dat had ik vroeger ook zo en ik had nooit gezeik of problemen met geblokkeerde poorten. En wanneer ik in NL kwam, mijn Siemens Gigaset IP kastje op het router aansluiten en ik kan weer bellen en gebeld worden.  Laatste keer alleen mijn smartphone mee naar NL en zodra ik WiFi had was ik weer online maar dat was wel bij Tele2 klanten!

Pages: [1]